Exhibition

OSKARSHAMN KULTURHUS 2018
”Spegelfasader och trasiga luftrum”
Se film av installationen med glasobjekt, collage, spegelskulpturer och måleri av Susann och Gunvor med ljudkomposition av Eva Sidén:
glass factory, 2017
”Spegelfasader och trasiga luftrum”
_DSC6047 copy

Installation

Gallery Koch, 2015

Glass and textile

Sörmslands museum nyköping, 2007

”Wäxtverk”

Installation

“PÅ EN VÄGG VISAS ETT COLLAGE AV DJUR OCH NATUR SOM RÖR SIG RYTMISKT I OLIKA MÖNSTER UTIFRÅN LÅGMÄLDA TONER AV MOZART. KLÄDSKULPTUREN STÅR SOM ETT MONUMENT FÖR LINNÉS 1700-TAL OCH DET ÄR OMÖJLIGT ATT INTE STANNA VID RADEN AV FANTASIFULLT FLÄTADE SIDENSLIPSAR AV OMODERNASTE SNITT. ÅTERANVÄNDNING I SIN ALLRA MEST FULLÄNDADE FORM. NÄR MAN TITTAR PÅ SKÅLARNA KAN MAN NÄSTAN HÖRA LINNÉ ROPA TILL APORNA:
-VÄNTA! JAG SKA BARA KOLLA IN ER. SE HUR NI FUNGERAR SÅ ATT JAG KAN BERÄTTA DET FÖR MÄNNISKORNA. ROSA HIT, LILA DIT OCH R.TT, GULT, ORANGE, ROSA OCH GRÖNT I ETT OCH SAMMA VERK. VÄXTVERK SKA VARA SOM ATT VANDRA GENOM EN TRÄDGÅRD I LINNES ANDA.”
RECENSIONSCOLLAGE IHOPKLIPPT FRÅN RECENSIONER AV DANIEL ROOS, SÖDERMANLANDS NYHETER 15 JUNI 2007 OCH KATARINA BORG, VÄXJÖBLADET 23 FEB. 2007
Ahlbergshallen östersund, Bergdala art gallery, Edsviks konsthall 2003-2004

”Speglingar”

Installation med musik

“Speglingar svävar fritt i luften. På plexiglas sitter screentryck av svartvita porträttfoton, föreställande några unga kvinnor i olika konstellationer. Det korta håret och allvarliga ansiktet hos en av kvinnorna får mej att tänka på könskrigare. I första raden befinner sig Alice i Underlandets kanin beredd att följa med oss mellan raderna för att i ögonhöjd möta kvinnornas blickar eller bortvändhet eller se rakt igenom dem.”
Recensionscollage ihopklippt från recension av Berit Lindén, Smålandsposten 30 mars 2004
SEE THE MOVIE SPEGLINGAR ON U-TUBE
Överkikaren art gallery, 2004

”Glaskonst och måleri”

Glas och måleri